FILOZOFIJA

Naša filozofija sloni na temeljih sinhronosti vrhunske ponudbe v odlično usklajenem dizajnerskem prostoru z prvovrstno storitvijo. Ideologija podjetja ni le dobro postrežen gost ampak tudi prijetna delovna klima in prijazno delovno okolje. Podjetje je družini prijazno in navkljub vsem delovnim smernicam gostinstva kljubuje klasičnim delovnim parametrom in skuša narediti okolje primerno za rast in razvoj vsakega zaposlenega. Podjetje se zavzema za zadovoljstvo in srečo svojih delavcev z zavedanjem, da dobro delovno okolje posledično vpliva tudi na kvaliteto naših storitev, ki so v našem kodeksu rangirane kot najvišja prioriteta. Širimo svoje poslanstvo v nove poslovne prostore in v koraku s časom razvijamo trende na pomembnih lokacijah v Sloveniji in po svetu.

cacao Portorož

Trendovski lokal v samem osrčju Portoroža obkoljen z mestnimi plažami in s pogledom na morje. Na ogromni terasi se lahkotno zleknete na enega izmed številnih bogato oblazinjenih sedežnih garnitur in se ohladite z eno izmed naših ledeno mrzlih pijač ali kepico slastnega sladoleda

cacao Ljubljana center

Napram naši morski lokaciji vas Cacao Ljubljana center popelje v osrčje naše prestolnice, okoli vas se živahno sprehajajo prebivalci mesta, turisti na kolesih in cel mestni vrvež. Vi pa v središču dogajanja umirjeno posedate na eni izmed naših zunanjih miz s pogledom na mestni grad in reko Ljubljanico. Brbončice vam razvaja sladek čokoladni kos torte ali sladica po vašem izboru in za trenutek pozabite na ves glasni živ žav, ki ga prinaša utrip mesta okoli vas.

cacao Prague

Naša prva tuja franšiza, ki nas je ponesla na svetovni trg. Locirana v samem mestem jedru Prage je postala eden izmed najbolje obiskanih lokalov v Pragi. Njihova ponudba je bila nadgrajena tudi z ponudbo tople hrane primerne za razna poslovna kosila ali zgolj za nahraniti lačne želodce. Z nami skupaj kreirajo zgodbo z imenom Cacao že od leta 2014.

cacao BTC Ljubljana

Fuzija vseh naših dosedanjih projektov na enem mestu. Nadgradnja vseh poslovnih enot in zamisli prepletenih v čudovit objekt obdan z drevesi in pomirjujočim zelenjem. Nahaja se v največjem nakupovalnem centru v Sloveniji ter ponuja vse Cacao artikle, ki jih premoremo, vključno s kosili vrhunsko postreženih krožnikov iz skrbno izbranih sestavin.

cacao Ljubljana center Evropa

Naš najmanjši član posadke, ki kljub manjšemu prostoru ne nazaduje z adekvatno ponudbo naših produktov na eni izmed bolj prometnih ulic centra naše prestolnice.