cacao Portorož

Trendovski lokal v samem osrčju Portoroža je obkoljen z mestnimi plažami in nudi pogled na morje. Na ogromni terasi se lahkotno zleknete na eno izmed številnih bogato oblazinjenih sedežnih garnitur in se ohladite z izbrano ledeno pijačo ali kepico slastnega sladoleda.

cacao Ljubljana center

V primerjavi z našo morsko lokacijo vas Cacao v centru Ljubljane popelje v osrčje naše prestolnice, okoli vas se živahno sprehajajo prebivalci mesta, turisti na kolesih in ves mestni vrvež. Vi pa v središču dogajanja umirjeno posedate za eno izmed naših zunanjih miz s pogledom na mestni grad in reko Ljubljanico. Brbončice vam razvaja sladek čokoladni kos torte ali sladica po vašem izboru in za trenutek pozabite na ves glasni živ žav, ki ga prinaša utrip mesta okoli vas.

cacao Prague

Naša prva tuja franšiza, ki nas je ponesla na svetovni trg. Locirana v bližini glavne železniške postaje je postala eden izmed najbolje obiskanih lokalov v Pragi. Ponudba je nadgrajena tudi s ponudbo tople hrane, primerne za razna poslovna kosila ali zgolj za zadovoljitev lačnih želodcev. Z nami skupaj ustvarjajo zgodbo z imenom Cacao že od leta 2014.

cacao BTC Ljubljana

Fuzija vseh naših dosedanjih projektov na enem mestu. Nadgradnja vseh poslovnih enot in zamisli, prepletenih v čudovit objekt, obdan z drevesi in pomirjujočim zelenjem. Lokal najdete v največjem nakupovalnem centru v Sloveniji, izbirate pa lahko med vsemi Cacaovimi izdelki, ki jih ponujamo, skupaj s toplimi obroki iz skrbno izbranih sestavin na vrhunsko postreženih krožnikih.

cacao Ljubljana center Evropa

Naš najmanjši član posadke, ki kljub manjšemu prostoru ne nazaduje s primerno ponudbo naših najboljših izdelkov na eni izmed bolj prometnih ulic centra naše prestolnice.